• Helaas is de fietstour gecanceld. Hopelijk dat we het in 2024 weer kunnen organiseren.
LIONS Fietstour

Ik wil helpen

Uiteraard kunt u ook doneren aan het goede doel (Limburgs Kankeronderzoek) zonder dat u deelneemt aan de fietstour. Onder de button donatie wordt de mogelijkheden gegeven over donatiemogelijkheden. Na donatie ontvangt u van ons een donatiecertificaat.

Bedankt voor jouw steun voor het goede doel van 2023.

Helm

€ 50,-

Bij een donatie van 50 euro worden de namen van de donateurs verbonden aan de prijzen voor de deelnemers in dit geval de DERDE prijs voor het beste team, beste renster en beste renner. De winnaars ontvangen attributen te gebruiken voor het fietsen zoals reserve banden.

Wiel

€ 100,-

Bij een donatie van 100 euro worden de namen van de donateurs verbonden aan de prijzen voor de TWEEDE plaats van het beste team, beste renster en beste renner. De winnaars ontvangen naast fiets attributen ook nog een mooie fles wijn.

Trapwiel

€ 150,-

Bij een donatie van 150 euro worden de namen van de donateurs verbonden aan de prijzen voor de EERSTE plaats van het beste team, beste renster en beste renner. De winnaars ontvangen naast fiets attributen ook nog een mooie fles champagne.

Fiets

Vrije donatie

Bij een donatie van een bedrag groter dan 150 euro mag de donateur plaats nemen in een van de volgauto’s om de tour mee te maken. Tevens kunnen andere wensen besproken worden en wordt er getracht deze zo goed mogelijk in te vullen.

Donatie Prijs Aantal Totaal
Helm € 50,-
Wiel € 100,-
Trapwiel € 150,-
Fiets Vrije donatie  
      Steunbedrag